DITT RUM
Det här är inte en del av ditt ”ljusa-och-fräscha” hem så här har du fritt spelutrymme. Vad sägs om en klassisk biograf från din barndom, ett supermodernt filmpalats eller varför inte den senaste trenden: ett avslappnat sällskapsrum, där biostolar med mugghållare ersätts av sköna soffor och snygga soffbord. Gärna med en bardisk, några höga stolar, ett kylskåp och en popcornmaskin. Här kan nu familjen samlas för en helkväll med Melodifestivalen. Eller kanske med vännerna för finalen i Champion´s League.

 

TEKNISK DESIGN
Vi gör allt från grunden och börjar med att skapa ett väldesignat rum där ljudisolering och en intern akustisk design samverkar för en optimal ljudmiljö. Vi beräknar betraktningsavstånd och siktvinklar och varje enskild högtalares placering. Därefter väljer vi rätt projektor, projektorduk, högtalarsystem, förstärkare och övrig teknik som skall ingå i din hemmabio. Då rummet är byggt och tekniken är installerad läggs sista handen på interiören och belysningen.

 

EN EXTRAORDINÄR UPPLEVELSE
När vi har kalibrerat projektorn, surroundsystemet, belysningen och styrningen är din privata biosalong redo för premiärvisning. Var nu beredd på en ljud- och bildupplevelse som du sannolikt aldrig tidigare varit med om. Grundtystnaden i rummet låter dig plötsligt uppfatta ljudet från en svag vindpust och ett rasslande i trädens löv. Och när någonting exploderar känner du basvågen i bröstkorgen. Alla ljud finns runtomkring dig i en perfekt tredimensionell återgivning. Många ser om sina gamla favoritfilmer som plötsligt får nytt liv, ny känsla. (Dock har vi fortfarande inte kommit på ett sätt för att förhindra Jack från att frysa ihjäl i Titanic..).

 

Vi har genom åren skapat några av Sveriges bästa och mest påkostade hemmabiosalonger. Men med smarta lösningar och bra produktval kan man också för en rimlig kostnad förvandla det där oanvända källarrummet till en av hemmets mest uppskattade platser.