ETT ENDA KLICK
Tänk dig att med en enda knapptryckning vid ytterdörren släcka samtliga lampor, hissa ner de motordrivna gardinerna, stänga av all musik o alla tv-skärmar och samtidigt aktivera husets larmsystem. Vid första anblicken kan det verka onödigt lyxigt eller komplicerat. Men det är faktiskt både skönt och okomplicerat att slippa promenera genom alla rum i tre våningsplan för att släcka alla lampor innan man går hemifrån. På samma sätt är det trevligt att tända upp ett förprogrammerat välkomstscenario innan man kliver innanför dörren en mörk februarikväll - med hallen, köket och vardagsrummet redan behagligt upptända. Kanske också med den där direktsända jazzradiostationen från Chicago i högtalarna.

 

EN PERSONLIG TOUCH
Vi vet ganska väl vad som funkar i vardagen. Vad de flesta vill ha, men också vad man skall göra för att ge dig den där personliga touchen. Vi skapar ett smart system som ger dig det där lilla extra som gör systemet Ditt. Kanske är det för dig möjligheten att slå på bastun innan du sätter dig i bilen på väg hem från jobbet?

Börja med att titta på något av våra grundsystem. De har alla de viktiga och spännande funktioner som man kan önska sig. Med detta som utgångspunkt anpassar vi därefter funktionerna tillsammans så att det blir precis skräddarsytt för Dig.