Privatpersoner

Många av våra kunder är privatpersoner som vill ha ett behagligare liv. Du uppskattar vad ljus, ljud och bild gör med ditt hem. Dessutom förstår du att det är en investering som höjer värdet på ditt boende.

Våra kunder vill ha de bästa upplevelserna som teknik kan ge. Men det ska vara lätt att hantera och får inte synas. Integration Design jobbar med teknik och design för att uppfylla dina önskemål. Vi är stolta över att de flesta uppdragen kommer från nöjda kunder som berättar om oss för sina vänner.

Företag

Bland våra projekt hittar du kontorslokaler, restauranger, hotell och offentliga lokaler. Gemensamt har de den starka önskan att leverera en bättre upplevelse för sina gäster. Vi omsätter teknik till skön stämning och bekvämlighet.

Bland våra projekt finns Turkiska badet som är en kronjuvel i Sturebadets anrika och k-märkta miljö. Vi har även jobbat med femstjärniga Shangri-La Hotel i Abu Dabi. Vi hjälper dig med allt från ljusinstallationer till totalintegrationer.

Arkitekt & inredare

Som arkitekt eller inredare förstår du värdet av stämningsfullt ljus, ljudupplevelser i alla rum och andra bekvämligheter. Men du ogillar synliga skärmar, sladdar och annan teknisk utrustning. Vi delar din uppfattning.

Gör en önskelista på funktioner och ta dem till oss. Skärmar fälls ut från väggen, högtalare byggs in, artificiellt och naturligt ljus styrs. Vi kan tekniken och ger förslag på smarta lösningar som du inte trodde var möjliga. Tillsammans gör vi slutkunden lycklig.

Byggbolag

Byggbolag och andra byggproffs vänder sig ofta till oss för att höja värdet på nyproduktion. Möjligheten att styra ljus och ljus på ett smart sätt behöver inte kosta mycket. Men värdet på bostadsrätten ökar rejält eftersom slutkunden uppskattar bekvämligheten.

Vi på Integration Design är vana att arbeta i byggprojekt. Våra erfarna projektledare deltar i byggmöten och kommunicerar med hantverkare så arbetet löper smidigt. Våra installatörer och programmerare är utför sitt jobb proffsigt utan att störa övriga arbetsmoment.